På vej til Rom

maj 13, 2013 Skrevet af Admin

“Jeg kom, jeg så, jeg sejrede.” Sådan sagde Julius Cæsar stolt om sin overlegne overtagelse af Rom i år 47 e.Kr.

Jeg skal snart til Rom, men det bliver næppe til nogen drabelig overtagelse, hvor jeg kan krone mig kejser over Rom. Nej, det bliver i langt højere grad en “jeg kom, jeg så, jeg dånede”-situation, for jeg glæder mig helt vildt til at opleve al den skønne kunst, arkitektur og historie, der findes i den mange tusind år gamle by. Jeg bliver helt overvældet af at tænke på det, men naturligvis på en god måde.

Den eneste negative side, der måske er ved hele situation, er de høje omkostninger, men oplevelser er desværre ikke gratis. Det ved jeg udmærket godt, så jeg har besøgt Folkia.dk, for at se på hvilke slags finansieringer, de tilbyder, så jeg kan låne nogle penge til turen. Nu ser det hele en smule lysere over, og så skal jeg i hvert fald i bekymre mig om, at der pludselig er en tom konto, når jeg står i Rom. Det skulle jo helt ikke ske.

Så skal jeg kun bekymre mig om, at jeg ikke farer vild i den store by eller bliver overrumplet af alle de mange forskellige sanseindtryk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *