Når jeg ikke maler…

marts 19, 2015 Skrevet af Admin

Spiller jeg fifa! I stor stil. Jeg er simpelthen nærmest afhængig af spillet fra EA-games, og kan spille i flere timer i streg uden besvær (ea sports – its in the game). Især Fifa World Cup Brazil er et hit herhjemme for tiden. Især fordi jeg på den måde bilder mig selv ind, at det er lille form for research til min næste rejse, hvor jeg rigtig gerne vil til Brasilien og opleve den famøse Jesus statue.

Mange af mine venner og veninder spiller også, så af og til arrangerer vi små turneringer, hvor vi sætter os sammen en eftermiddag i weekenden, og så bare nørder derud af. Det er super hyggeligt. Jeg er ikke den bedste i gruppen, men slet heller ikke den dårligste. Jeg har lidt at kæmpe for – og det synes jeg er fedt. Modstand gør os stærkere, så jeg tager det med oprejst pande, og tager et nederlag som en udfordring. Det betyder jo bare at jeg må gøre det bedre næste gang.

Helt samme mentalitet har jeg desuden i forhold til mit arbejde. Her er det heller ikke altid at det endelige resultat er tilfredsstillende for mig – men så må jeg jo bare analyserer på hvor det går galt, så jeg kan gøre det bedre næste gang.

fifa

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *