Kategorier: ‘Blandet’

Havet – skræmmende og inspirerende

oktober 17, 2016 Skrevet af Admin

Hvis du mangler inspiration til noget kunst, hvorfor så ikke se ud mod havet? Det er et så utroligt stort, uudforsket område, og har fascineret kunstnere siden tidernes morgen. Bølgernes brus, spejlningen af himlen over os og alt det, der kan gemme sig i dybet er blot nogle af de temaer du kunne tage op i din kunst. To artikler har i disse dage fanget min opmærksomhed. Der er kommet en overflod af brandmænd i de danske have lige pludselig. Faktisk er der ikke flere end der plejer – goplerne er blot kommet op til overfladen nu, og farver vandet rødt som de svømmer rundt i store grupper. Et rødt hav, vandmænd, brandmænd, gopler og lange fangearme – der er så mange metaforer i det, at det næsten tigger om at blive malet! En anden artikel er den om dykkeren i et bur, som skulle svømme med hajer. Men hajen kom ved et uheld til at svømme direkte ind i tremmerne af buret og igennem det, så det blev fanget i buret også. Både hajen og dykkeren overlevede, og sådan er det nok også med vores problemer. Selvom vi lukker os selv inde, vil vi aldrig være helt sikre fra vores problemer. Men selv de største og vildeste problemer der slipper igennem, kommer vi også levende fra.

havet

Velkommen tilbage!

august 26, 2016 Skrevet af Admin

Det er så længe siden jeg sidst skrev på denne blog – over et år! I mellemtiden har jeg lavet så meget spændende, der er sket rigtig meget og jeg har set så meget af verdenen. Det har inspireret mig utrolig meget, og min kreativitet er ved at flyde over. Derfor vil jeg nu genoptage blogging, og give den en skalle og endnu et oprigtigt forsøg.

Dette første indlæg på bloggen i så lang tid vil bare være en hurtig update. Elever er kommet og gået på skolen, og har tegnet og malet på livet løs. Mit hjerter krænger næsten over med stolthed, når jeg tænker tilbage på de hold og elever jeg har haft. Jeg glæder mig derfor altid så meget til, når et nyt hold er ved at gøre klar, for man ved aldrig, hvad kunst fremtiden vil byde på.

Jeg har selv rejst rundt og mangler at se 2 af verdens vidundere. Ja, jeg over vurderede min egen økonomiske formåen, og må nu vente lidt indtil jeg kan færdiggøre mit repertoire af billeder af verdens vidundere. Hvad er dit yndlings vidunder?

tilbage igen