Om akvarelskolen

Her på akvarelskolen holder vi naturligvis rigtig meget af kunst. På vores begynderkurser bruger vi meget lang tid på at male efter frugt eller den klassiske poserbare træmand. Når man underviser i det, så kan man godt blive lidt træt af de forskellige billeder, der kommer ud af det, så nu har jeg fået en god idé.

Jeg vil få mine elever til at tegne verdens syv vidundere. Om det er de klassiske eller de nye gør ikke så meget, men det er naturligvis nemmere at male efter de nye, da der kun er et af de gamle tilbage (altså Kheopspyramiden). Men jeg har sat mig for, at jeg vil valfarte til alle syv vidundere og tage masser af billeder, som mine elever kan tegne efter. Jeg lige købt mine først flybilletter. Hvis du ikke ved, hvad de syv vidundere er, så får du lige listen:

1. Den kinesiske mur
  2. Oldtidsbyen Petra i Jordan
  3. Brasiliens kristusstatue, Cristo Redentor
  4. Perus Machu Picchu-ruiner
  5. Mexico’s Maya-ruiner ved: Chichen Itza
  6. Colosseum i Rom
  7. Taj Mahal i Indien

Jeg glæder mig meget til at komme af sted. Først skal jeg se Colosseum i Rom, som er tættest på, men derefter tager jeg videre ud i verden. Bloggen her er skabt for at jeg kan skrive im mine oplevelser og de tanker jeg skulle få undervejs.

Jeg ærgrer mig bare over, at jeg ikke får at opleve Kolossen på Rodos.