Kategorier: ‘Uncategorized’

Når jeg ikke maler…

marts 19, 2015 Skrevet af Admin

Spiller jeg fifa! I stor stil. Jeg er simpelthen nærmest afhængig af spillet fra EA-games, og kan spille i flere timer i streg uden besvær (ea sports – its in the game). Især Fifa World Cup Brazil er et hit herhjemme for tiden. Især fordi jeg på den måde bilder mig selv ind, at det er lille form for research til min næste rejse, hvor jeg rigtig gerne vil til Brasilien og opleve den famøse Jesus statue.

Mange af mine venner og veninder spiller også, så af og til arrangerer vi små turneringer, hvor vi sætter os sammen en eftermiddag i weekenden, og så bare nørder derud af. Det er super hyggeligt. Jeg er ikke den bedste i gruppen, men slet heller ikke den dårligste. Jeg har lidt at kæmpe for – og det synes jeg er fedt. Modstand gør os stærkere, så jeg tager det med oprejst pande, og tager et nederlag som en udfordring. Det betyder jo bare at jeg må gøre det bedre næste gang.

Helt samme mentalitet har jeg desuden i forhold til mit arbejde. Her er det heller ikke altid at det endelige resultat er tilfredsstillende for mig – men så må jeg jo bare analyserer på hvor det går galt, så jeg kan gøre det bedre næste gang.

fifa

 

På vej til Rom

maj 13, 2013 Skrevet af Admin

“Jeg kom, jeg så, jeg sejrede.” Sådan sagde Julius Cæsar stolt om sin overlegne overtagelse af Rom i år 47 e.Kr.

Jeg skal snart til Rom, men det bliver næppe til nogen drabelig overtagelse, hvor jeg kan krone mig kejser over Rom. Nej, det bliver i langt højere grad en “jeg kom, jeg så, jeg dånede”-situation, for jeg glæder mig helt vildt til at opleve al den skønne kunst, arkitektur og historie, der findes i den mange tusind år gamle by. Jeg bliver helt overvældet af at tænke på det, men naturligvis på en god måde.

Den eneste negative side, der måske er ved hele situation, er de høje omkostninger, men oplevelser er desværre ikke gratis. Det ved jeg udmærket godt, så jeg har besøgt Folkia.dk, for at se på hvilke slags finansieringer, de tilbyder, så jeg kan låne nogle penge til turen. Nu ser det hele en smule lysere over, og så skal jeg i hvert fald i bekymre mig om, at der pludselig er en tom konto, når jeg står i Rom. Det skulle jo helt ikke ske.

Så skal jeg kun bekymre mig om, at jeg ikke farer vild i den store by eller bliver overrumplet af alle de mange forskellige sanseindtryk!